Nokian ja Pirkkalan Matkailuoppaat ry

Nokian ja Pirkkalan matkailuoppaat

Nokian ja Pirkkalan matkailuoppaat ry:n auktorisoidut oppaat kutsuvat teatterivieraita tutustumaan retken yhteydessä myös teatterin mielenkiintoiseen kotikaupunkiin.

Liitä teatterimatkaasi opastettu bussikierros mielenkiintoisessa kotikaupungissamme. Verkkosivuiltamme kohdasta ”Nokian ja Pirkkalan matkailuoppaat” löydät kierrosesimerkkejä. Tunnin opastuksen hinta on 60 euroa.

Tiedustelut: Kaija Hakala, puh. 040 5061796, kaijaelina1 @ gmail.com

Vierailu Tehdassaaressa

Historiaa ja nykypäivää Nokianvirran rannalla. Tule kuulemaan tarinoita Nokian synnystä, Nokia-yhtiöstä ja nokialaisesta elämänmenosta, johon ovat kuuluneet nuijat ja pamput, pirtu ja Silkki. Voimasanojakin on Tehdassaarella kuultu. Veden äärellä tehtaiden varjoissa valmistuu edelleen tuttuja paperi- ja kumituotteita. Tule tarinoiden, ei virran, vietäväksi!

Kaupunkikierros

Omakotitalo kaupungin keskustassa järven rannalla. Kartanoita ja paikallisia linnoja! Nokialla eletään suomalaista unelmaa. Teatteria ja tehdastyötä. Nokinäätä kiipeää virtaa ylös vaakunassa, mutta kuumankoiran voi nähdessään vaikka haukata isompaan nälkään. Kirkonmäellä voi tutustua kirkkomuseoon ja kahvitella läheisessä Hinttalan museokahvilassa. Kesällä voi kuulla Tapsan tahteja ja talvella pyörähdellä Kerholan sunnuntaitansseissa. Tule ja näe itse, mitä on Nokialla!

Kesto n. 1 tunti

Muitakin retkivaihtoehtoja on tarjolla tilaajan toivomuksen mukaan.

Hinta 60 euroa/opas. Ryhmän maksimihenkilömäärä on 50 henkeä.

 

Tiedustelut:
Kaija Hakala
puh. 040 5061796
kaijaelina1 @ gmail.com